Prosjekter

Det foregår en rekke prosjekter i borettslaget: Vedlikehold, oppgradering, nybygging...
Mer info om de store prosjektene i dokumentlista under.

Lurer du på ting som er på gang NÅ, kikk i kalenderen.
Kalenderen virker for tiden ikke.

Akkurat nå 

                                                                                                                                                                                Styret har bestilt spyling av alle avløpsrør fra alle leiligheter. Det er Gravco AS som skal utføre arbeidet. Vi starter opp 9. januar. Alle vil få beskjed når det skal spyles hos dem.                                                                                                                                           Skrevet 4. desember 2017


Rehabilitering av vinduer og innsetting av balkonger for 2- romsleiligheter samt isolering av vegger
Styret har igangsatt samarbeid med ABBL angående denne store rehabiliteringen. ABBL skal frem til jul jobbe med detaljene rundt hva som skal gjøres, slik at vi kan innhente anbud. Når vi har fått noen priser å gå etter, vil vi innkalle til ekstraordinær generalforsamling. Her vil vi forklare hva som skal gjøres mer nøyaktig og ikke minst hva det betyr for husleiene våre. Vi regner at dette vil være klart på nyåret.
Skrevet 27. mai 2013
Styret har stoppet arbeidet med dette inntil videre, da det er oppdaget at alle tak må rehabiliteres. Hvis vi ikke gjør dette, kan vi risikere å få store utbedringsutgifter i flere leiligheter i toppetasjene. I dag er det for mange lekkasjer som skader leiligheter, slik at dette kan komme til å bli meget dyrt om vi ikke reparer takene våre så fort som mulig. Det ble på generalforsamlingen 2014 bestemt at vi skal sette i gang med dette arbeidet. Det er allerede bestilt tid for dette hos ABBL.
Skrevet 8. mai 2014
ABBL har fått oppdraget med å finne ut hva som trengs å gjøres av rehabilitering av vinduer, fasader, isolasjon og balkonger hos oss. Dette er et omfattende arbeid å kartlegge, men vi regner med at vi vil ha noe klart til generalsforsamlingsmøtet i 2015.
Skrevet 20. september 2014
ABBL er nå snart ferdig med tilbudsforespørselen på rehabiliteringen som skal sendes ut til flere entreprenører. Vi gjennomgår dette på beboermøtet den 15. oktober.
Skrevet 21. september 2015
Styret jobber iherdig med å få på plass tilbud fra aktuelle leverandører. Dette viser seg å ha vært vanskeligere enn vi trodde. Styret håper å kunne holde et informasjonsmøte for beboerne før St. Hans. Det vil umiddelbart etterpå holdes en ekstraordinær generalforsamling.
Skrevet 31. juni 2016
Styret venter på time i kommunen for å ha et formøte angående rehabiliteringen, noe de har bedt om.
Skrevet 11. oktober 2016
 Tilbygg av  alle balkonger og ny balkong hos dem som ikke har, er nå godkjent av Plan- og bygningsetaten i Bærum. ABBL sender ut til dør- og vindusleverandør slik at vi kan få tilbud fra flere entreprenører. Dette arbeidet er skilt fra balkongrehabiliteringen.
Skrevet 4. desember 2017
Styret har nå valgt vindusentreprenør og fått pris på utførelsen av arbeidet. Det vil bli vindu fra Magnor fabrikker med vedlikeholdsfrie fronter utvendig , komposittkjerne og trefront innvendig. Vi føler oss sikre på at valget er meget bra.
Vi skal ha kontraktsmøte med entreprenøren snart og etter dette vil det bli gitt ut mer informasjon til alle.
Vindusutskifting vil kunne starte i løpet av august, hvis alt går etter planen.
Vi har også nå fått inn alle detaljer på rehabilitering og nybygg av balkonger, så ABBL er i gang med å lage kravspesifikasjon som kan sendes ut til tilbydere som har kapasitet til en så stor jobb. Dette blir spennende.
Skrevet 18. mai 2018
Vindusutskifting starter i løpet av september, vi håper å holde siste planen som sier i begynnelsen av september, men dette er avhenging av om kommunen får godkjent igangsettingsarbeidet for oss tidsnok. Vi kan ikke bestille vinduene før dette er i orden.
Skrevet 25. juli 2018

Småprosjekter
Litt av arbeidet som pågår eller er gjort i borettslaget i 2018
  • Fjerne avskiltede biler fra den store parkeringsplassen. Nye fjerne-runder er nødvendig. Nå står det mange avskiltede biler der. Styret venter på at den nye vaktmesteren skal begynne 6. august.
  • Reparasjoner på lekeplassene
  • Vaske garasjene. Det er ganske støvete i garasjene og veggene har blitt veldig møkkete. Vi planlegger derfor rengjøring i løpet av sommeren.
Avtale om vask av garasjen er gjort og dette arbeidet vil utføres 21. august og muligens 22. hvis vi trenger to dager.
Skrevet 27. juli 2018


 

I tillegg utføres fortløpende vedlikehold av bygninger, trær, garasjer, benker, tekniske installasjoner osv...
SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
Ċ
Vis Last ned
  51 k versjon 2 14. mar. 2012, 13:32 Bryn Borettslag
Ċ
Vis Last ned
  82 k versjon 2 15. mar. 2012, 03:10 Bryn Borettslag
ą

Vis Last ned
  435 k versjon 2 27. feb. 2012, 01:31 Bryn Borettslag
Comments